Tel. karlovarský kotouč - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM I DOSPĚLÝM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Tel. karlovarský kotouč

Maso

Karlovarský kotouč (4 porce)


400 g telecího plecka
sůl
100 g šunky
10 g másla
2 vejce
1 sladkokyselá okurka

Na pečení:
40 g másla
5 g hladké mouky


Maso rozřízneme a rozklepeme na plát. Plát osolíme, poklademe plátky šunky, potřeme prochladlými, na másle umíchanými vejci a posypeme usekanou sladkokyselou okurkou. Maso pevně stočíme, ovážeme nití, opečeme na másle, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, necháme zasmahnout, podlijeme vodou, povaříme a šťávu procedíme na maso. (Abychom mohli maso stočit, bereme větší kus.)


Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky