Rybí filé v rajča. šťavě - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM I DOSPĚLÝM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Rybí filé v rajča. šťavě

Maso

Rybí filé v rajčatové šťávě


200 g rybího.filé
20 g másla
30 g cibule
30 g zelené papriky
10 g mouky
1/4 l mléka
1/8 l rajčatové šťávy
sůl
ocet


Zmrazené filé podusíme do měkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi pět minut. Pak přilijeme rajčatovou šťávu, omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.


Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky