Játrová paštika dom. - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM I DOSPĚLÝM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Játrová paštika dom.

Maso

Domácí játrová paštika


300 g telecích jater
2 žloutky
2 žemle
asi 1/16 l mléka
40 g másla
1 malá cibule
sůl
2 bílky
1 lžíce strouhanky


Játra jemně umeleme, přidáme žloutky, prolisované nebo umleté žemle, předem namočené v mléce, máslo, strouhanou cibuli, sůl. Nakonec vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků a trochu strouhanky. Míšeninu dáme do tukem vymazané chlebíčkové formy, postavíme ji do pekáče s vodou a v troubě pečeme. Podáváme s brambory nebo mažeme na chléb.


Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky