Mouku prosijeme s práškem, přidáme špetku soli, do mouky rozsekáme tuk a s trochou vody zpracujeme těsto. Opatrně vyválíme na kulatou placku, kterou přiklopíme na obrácený menší kastrol, který na povrchu pomastíme syrovým tukem a poprášíme moukou. Povrch těsta několikrát špejlí propíchneme, aby se nám nedělaly bubliny. V mírné troubě koláč upečeme dorůžova. Po upečení hned překlopíme a prochladlý naplníme krémem. Vodu se solí, cukrem, máslem, žloutkem postavíme na oheň a za stálého míchání uvedeme do varu. Pak přilijeme rozmíchanou škrobovou moučku, stále mícháme a necháme přejít var. Do hustého puddingu po odstavení s plotny vmícháme citronovou kůru a šťávu (nevaříme, abychom neničili vitamin C). Ušleháme pevný sníh s cukrem, navršíme na naplněný koláč a dáme na několik minut do trouby (zapneme vrchní plamen) zapéci.