Hovězí duš. na póru - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM I DOSPĚLÝM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hovězí duš. na póru

Maso

Dušené hovězí plátky na póru


2 hovězí plátky z kýty
sůl
1 lžička hladké mouky
30 g sádla nebo oleje
2 větší póry


Plátky masa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, poprášíme moukou a na tuku po obou stranách opečeme. Vyndáme je, na zbylém tuku osmahneme očištěné póry, vložíme na ně zpět maso a dusíme přikryté do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme trochou vody nebo vývaru a povaříme. Maso pak v omáčce znovu prohřejeme. Podáváme s brambory.


Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky