Rybí filé se zeleninou - Varime detem

VAŘÍME DĚTEM I DOSPĚLÝM
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Rybí filé se zeleninou

Maso

Rybí filé se zeleninou


200 g rybího filé
sůl
1 citrón
30 g celeru
20 g mrkve
20 g másla
10 g hladké mouky
5 cl vývaru z kostí
40 g zeleného hrášku
50 g květáku


Filé osolíme, pokapeme citrónem a podusíme ve vlastní šťávě deset minut. Celer a mrkev pokrájíme na kostky a na másle mírně podusíme. Pak zaprášíme moukou, osmažíme, přilijeme vývar nebo polévku a povaříme. K poloměkké zelenině přidáme hrášek (čerstvý nebo zmrazený), na malé růžičky rozebraný květák, znovu chvili povaříme, ochutíme citrónovou šťávou a kůrou, přidáme podušenou rybu a společně prohřejeme. Podáváme s brambory.


Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky