Omáčka s octem a zázvorem - cinska

Kompletní čínská kuchařka
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Omáčka s octem a zázvorem

Ostatní > Pochutiny
   

Omáčka s octem a strouhaným zázvorem

 
Viniger and shreded ginger sauce

 
Lahodná a osvěžující omáčka, která je báječná podávaná s bohatými masovými knedlíky jako napřWontony v šanghajském stylu. Čerstvý zázvor by měl být nastrouhaný na co nejjemnější pro dosažení nejlepších výsledků. Kousnutí čerstvého zázvoru je skvělým protipólem k masu. Tuto omáčku lze připravit až hodinu předtím, než ji budete potřebovat.

 
50 ml čínského černého nebo červeného rýžového octa
4 polévkové lžíce jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru

 
Dáme ocet do malé hluboké misky a navršíme na něj kousky zázvoru. Před podáváním necháme 5 minut odležet.



Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky