Smícháme sójovou omáčku, citronovou šťávu, med, sezamový olej, suchou hořčici, zázvor, česnek, koření pěti vůní, mletý černý pepř a vytvoříme marinádu. Umístíme kuře do misky nebo plastového sáčku na zip. Kuře zalijeme marinádou.
Kuře marinujeme v lednici alespoň hodinu. Doporučuje se kuře marinovat až 12 hodin. Kuře občas v marinádě obracíme.
Předehřejeme troubu na 180 stupňů celsia. Kuře pečeme na mřížce, dokud kuře není tmavě hnědé a vidličku lze snadno zapíchnout, pečeme alespoň 1 ¼ až 1 ½ hodiny.
Marinádu přivedeme k varu a každých 15 minut ji používáme na polévání kuřete.
Poznámka:
Kuře se doporučuje zavěsit na hák nebo provázkem na hodinu i déle a nechat z něj před marinováním okapat vodu.