Omáčka anglická hořčicová - cinska

Kompletní čínská kuchařka
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Omáčka anglická hořčicová

Ostatní > Pochutiny

Omáčka anglická hořčicová

Englich Mustard Sauce


Velmi anglická hořčičná omáčka, která se však stala velmi populární v jižní Číně a zejména v Hongkongu, protože ji tam přinesli Britové před více než 100 lety. Je snadné vyrobit. Použitím horké vody je omáčka pálivější. Tenký olejový film zabraňuje tvorbě krust a pomáhá udržovat hladký povrch. Použijte jej sJarní závitkynebo jako nádherně odlišná omáčka, která dodá každému receptu na knedlíky ohnivý tón.


2 lžíce suché žluté anglické hořčice v prášku
2 lžíce horké vody
2 lžičky podzemnice olejné nebo rostlinného oleje


Hořčici dáme do malé mísy a postupně vmícháváme horkou vodu, dokud se důkladně nerozmíchá, bez hrudek. Necháme omáčku asi 2 minuty uležet a poté ji zalijeme olejem, aby byla pokryta. Omáčka je nyní připravena k podávání.



Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky