MOUČNÉ MÁSLO - Receptury podle bývalé ČSN
Receptury podle bývalé ČSN
Přejít na obsah
Hlavní nabídka:
×
Home
Drůbež
Kachna pečená
Kuře dušené s rajčaty
Kuře na paprice I
Kuře na paprice II
Kuře na španělský způsob
Kuře na zbojnický způsob
Kuře na způsob bažanta
Kuře pečené s nádivkou
Kuře po srbsky
Kuře smažené
Kuře v kelímku
Kuře zadělávané
Kuřecí perkelt
Kuřecí prsíčka s masitou náplní
Kuřecí směs na indický způsob
Kuřecí směs na smetaně se žam
Kuřecí směs se žampióny
Kyjevský kotlet
MOUČNÉ MÁSLO
Hovězí
Hovězí dušené na houbách
Hovězí filé-plátek na smetaně
Hovězí guláš
Hovězí pečeně po orientálsku
Hovězí plátky na houbách
Hovězí plátky na žampiónech
Hovězí přírodní plátky
Hovězí žebro duš. na žamp.
Plněný paprikový lusk
Roštěná bavorská
Roštěná cikánská
Roštěná kyjevská
Roštěná na houbách
Roštěná na paprice
Roštěná na smetaně
Roštěná po orientálsku
Roštěná přírodní
Roštěná rýnská
Roštěná znojemská
Sekaná domácí jemná
Sekaná svíčková
Svíčková anglická
Svíčková na smetaně
Svíčková soljanka
Tatarský biftek
Tokáň na červeném víne
Uherský guláš
Znojemský guláš
Vepřové
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Bratislavské vepřové plecko
Francouzské brambory
Lečo s klobásou
Moravský vrabec
Segedínský guláš
Segedínský guláš speciál
Sekaná domácí jemná
Sekaná svíčková
Uzená krkovice vařená
Vepřová kýta na paprice
Vepřová kýta na smetaně
Vepřové dušené v mrkvi
Vepřový guláš
Vepřový guláš speciál
Vepřové maso po Štýrsku
Vepřové na kmíně
Vepřové plecko bratislavské
Vepřový bůček pečený
Vepřový vrabec
Vepřové žebírko maďarské
Vepřové žebírko na kmíně
Vepřové žebírko na paprice
Vepřové žebírko na žampiónech
Vepřové žebírko po orientálsku
Vepřové žebírko se smetanovou omáčkou
Jiné ne ČSN
Bůček po maďarsku
Bůčkový guláš
Chlebíčky
Chlebíček obložený ruským vejcem
Chlebíček obložený šunka a sýr
Chlebíček obložený šunkou
Saláty
Salát bramborový
Salát bramborový znojemský
Salát francouzský
Salát pařížský
Salát pochoutkový
Salát vajíčkový
Salát vajíčkový jarní
Salát vlašský
Salát vlašský speciál
Polévky
Polévka bramborová I
Polévka bramborová II
Polévka gulášová
Polévka hrachová
Polévka hrachová s párkem
Polévka ruský boršč
Vývar A
Vývar B
Vývar C
Omáčky
Omáčka rajčatová
Zelenina
Bramborák
Bramborový guláš
Karotka dušená
Mrkev dušená s křenem
Hlavní mapa webu
Kachna pečená
Kuře dušené s rajčaty
Kuře na paprice I
Kuře na paprice II
Kuře na španělský způsob
Kuře na zbojnický způsob
Kuře na způsob bažanta
Kuře pečené s nádivkou
Kuře po srbsky
Kuře smažené
Kuře v kelímku
Kuře zadělávané
Kuřecí perkelt
Kuřecí prsíčka s masitou náplní
Kuřecí směs na indický způsob
Kuřecí směs na smetaně se žam
Kuřecí směs se žampióny
Kyjevský kotlet
MOUČNÉ MÁSLO
MOUČNÉ MÁSLO
Drůbež
Moučné máslo
19977
polotovar na přípravu minutek
5 porcí
Moučné máslo musí být čerstvé, dobře prohnětené.
500 g Máslo
110 g Mouka hladká
Měkké máslo dobře promícháme s prosátou hladkou moukou, uhněteme váleček, zabalíme jej do pergamenového papíru (nebo alobalu) a uložíme do chladničky.
Před expedicí na úsek minutek nakrájíme vychlazené máslo na 12g dílky (pro snazší manipulaci a kontrolu dávek), které vložíme do studené vody s ledem.
Rozcestník domény czeucz.cz
Home
|
Drůbež
|
Hovězí
|
Vepřové
|
Chlebíčky
|
Saláty
|
Polévky
|
Zelenina
|
Hlavní mapa webu
|
Hlavní mapa webu
Návrat na obsah
|
Návrat do hlavní nabídky
Chcete-li použít tuto webovou stránku, musíte povolit JavaScript.