1 porce: 150 g, z toho 60 g kuřecího masa, minutka
5 porcí
Kuřecí maso nakrájené na tenčí plátky, osmahnuté s cibulí s přísadou moučného másla, jablek a kari koření; nakonec se přidá smetana ke zjemnění a citronová šťáva. Vůně a chuť jsou jemné a typické po použitých surovinách a přísadách. Směs je mírně nažloutlá po použitém kari, hustší.
Kuřecí svalovinu nakrájíme na menší tenké plátky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli mírně osmahneme na horkém oleji, přidáme připravenou kuřecí svalovinu, pečlivě osmahneme, dáme kari koření, moučné máslo, pečlivě promícháme, přidáme oloupaná, na hrubší nudličky nakrájená jablka a sůl a směs pečlivě promícháme a krátce znovu osmahneme. Nakonec přidáme smetanu, kratičce podusíme a pokrm dochutíme citrónovou šťávou.