Sekaná domácí jemná - meals

Meals **** oblíbené pokrmy
„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Sekaná domácí jemná

Masová

Sekaná domácí jemná


800 g mletého vepřového masa
200 g mletého hovězího masa
2 stroužky česneku
majoránka dle chuti
3 vejce
kmín
22 g soli
pepř



Vše, mimo kmínu, mícháme a přidáváme asi 70 g vody, ještě prohněteme ponorným mixérem.

Vytvoříme šišku, kterou potřeme vajíčkem a případně posypeme kmínem, dáme na pekáč a podlijeme trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě na 180 až 200 °C asi hodinu. V průběhu pečení poléváme výpekem.

Po upečení sekanou zabalíme do alobalu, necháme chvilku odpočinout a potom nakrájíme na plátky. Pokud nemáme hovězí, tak použijeme 1 kg vepřového masa.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky