Hamburgery mexické - meals

Meals **** oblíbené pokrmy
„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Hamburgery mexické

Bezmasá > Trouba horkovzdušná a mimi

Hamburgery mexické pravé

Pro 2 osoby


1 rajče
1/2 jarní cibulky
1/2 lžíce koriandru
1/2 lžíce limetkové šťávy
sůl
pepř
cukr
200 g guacamole (nebo domácí vyrobené z 1 avokáda)
1 kelímek zakysané smetany
25 g sladké naložené kukuřice
Cheddar
2 hamburgery (z mletého masa)
2 housky (pečivo vhodné na hamburgery)
podle chuti můžete přidat ledový salát, cibuli, Jalapeňo atd …



  1. Rajče a jarní cibulku najemno nakrájíme a přidáme nasekaný koriandr.
  2. V misce si promícháme rajčata, cibulku, koriandr, limetkovou šťávu, koření, sůl, pepř a trochu cukru a ze všeho připravíme salsu (dresing).
  3. Fritézu předehřejeme na 180 °C.
  4. Ve fritéze si osmažíme masové hamburgery – doporučujeme na 180 °C po dobu 6-8 minut. Doba smažení závisí tloušťce připravené masové placky.
  5. Pečivo rozkrojíme na půl. Na spodní polovinu položíme osmažené maso.
  6. Na maso položíme plátek Cheddaru, následně guacamole, kukuřici, připravenou rajčatovou salsu a zakysanou smetanu.
  7. Podle Vaší chuti můžeme ještě přidat ledový salát, cibuli nebo Jalapeňo.
  8. Vše přikryjeme horní polovinou housky a můžete servírovat.



Tip: Vybírejte recepty kliknutím na
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky