Hlavní nabídka:
21 originálních receptů
Nejzajímavější součástí rozsáhlé indické kuchyně jsou chutné čatny (chutneys) a lahůdky. Přidávají do jakéhokoli jídla jiný rozměr a bez nich není jídlo kompletní. Odrůd je mnoho a lze je připravit doma za pár minut pomocí snadno dostupných ingrediencí, jako jsou rajčata, ovoce, kokos, jogurt, bylinky, česnek, cibule, chilli nebo arašídy. Domácí chutneys jsou zdravější, protože jsou čerstvé a neobsahují umělé barvy, příchutě ani konzervační látky. Chutney se podávají s rýží, indickými plackami, sladké se používají v chlebech nebo v sušenkách.
66 originálních čínských receptů.
PUBLIKACE I S POKYNY A POPISEM INGREDIENCÍ K ČÍNSKÉMU VAŘENÍ
Najdete zde recepty, kde si můžete vybrat, zda drůbeží maso podle receptu změkčíte před smažením ve větší dávce oleje, nebo jeho předvařením pouze ve vodě! Například "Kuře s brokolicí". Takových receptů je zde hned několik a jinde je nenajdete! Použijete tím opravdu velmi málo oleje a pokrmy jsou opravdu velmi chutné a přitom dietní! Kuřecí recepty jsou v Číně velmi oblíbené. Při správné přípravě ve woku z uhlíkaté oceli je maso velmi křehké a šťavnaté.
27 originálních indických receptů
Různé druhy karí s kuřecím masem jsou velmi populární. Indická kuchyně se u nás stává stále populárnější, a to především díky svým jedinečným chutím a ingrediencím. Hlavní složkou téměř všech indických pokrmů je výrazné koření, různí se i způsobem přípravy surovin.
220 + 1 originálních čínských receptů.
Obsahuje tajemství v receptu pro měkčení – velvetování hovězího masa, kdy je hovězí maso po přípravě čínského jídla dokonale měkké. Postup je užíván v čínských restauracích pro velvetování i vepřového nebo jiného masa při přípravě některých pokrmů. Na webové stránce je příprava některých receptů s hovězím masem doplněna i videem. Obsahuje i dokonalé osvědčené recepty používané v restauracích.
24 receptů
Vše na jednom místě pro hubnutí. Nápoje, smoothie, koření a jiné. Můžete kombinovat podle libosti.
11+1 originálních italských receptů
Jak správně připravit těsto na pizzu, aby pizza byla jako z pizzerie? Pro přípravu pizzy doma velmi důležité. A samozřejmě těstoviny, velmi chutné a zajímavé recepty Špagety paní Sinatrové, Rajská omáčka k těstovinám dle Sinatry. Nebo One Pan Pasta, kdy vše dáme do jedné pánve s vodou včetně neuvařených špaget a necháme vařit 9 minut, podle typu těstovin. Velmi chutné a rychlé!
46 originálních národních receptů
Rusko, Česko ČSN, Thajsko, Mexiko, Indie, Malajsie, Filipíny, Itálie, Bulharsko, Jižní Amerika, Japonsko, Vietnam, Maroko, můžete i vybrat ze 46 originálních receptů.
25 originálních čínských receptů
Omáčky Hoisin, chilli, kachní, Louisiana, Satay, sečuánská, sladkokyselá, Supreme sójová na rýži, a mnoho dalších, lze jednoduše připravit doma. Stejně tak kapie nakládané po čínsku, kořeni pěti vůní, a další.
Přístupy ke všem stránkám domény czeucz.cz: Čínské, Indické, Italské a Mezinárodní menu, a k herbáři Byliny. Byliny jsou řazeny podle potíží a nemocí! Nemusíte být bylinkář, abyste byli odborníkem! K tomuto nákupu všechny sešity s recepty v PDF zdarma!
11+1 originálních čínských receptů
Dostupné rybí čínské recepty, z jakékoliv čerstvé ryby dostupné na trhu, rybí filé se zázvorovou omáčkou nebo sladkokyselou omáčkou, nebo recepty s krevetami.
13+1 originálních tofu čínských vegetariánských receptů.
28+1 originálních čínských receptů z veprového masa.
Zahrnuty i recepty z pobytu Čechů v Pekingu v roce 1980. Určitě si vyberete.